26/4/22

Exposició "Enric Borràs Cot (1931-2018), el batec de Móra d'Ebre en imatges"

El proper divendres 29 d'abril de 2022, a les 19 hores, al vestíbul de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre s'inaugura l'exposició "Enric Borràs Cot (1931-2028), el batec de Móra d'Ebre en imatges", una mostra que fa un recorregut per l'obra fotogràfica d'Enric Borràs Cot, un fotògraf amateur morenc que estigué vinculat a l'Agrupació de Fotografia i Cinema Amateur de Móra d'Ebre (AFIC). Fruït d'aquesta tasca, va generar un fons format per més de 3.000 instantànies originals, que l'any 2019 van ser cedides per la seva família al Departament de Cultura, per tal que fossin gestionades per l'ACRE.

 

Per tant, a través d'aquesta mostra es pot conèixer una selecció d'aquestes fotografies, que us permetran aprofundir en el batec social de la vila de Móra d'Ebre entre finals dels anys 60 i mitjans dels anys 80 del segle XX. A més, els visitants podran accedir als codis QR que incorporen els plafons, acció que li permetrà consultar molt més material digital relacionat amb els àmbits temàtics tractats a l'exposició i, alhora, podran veure alguns objectes relacionats amb el protagonisme de la mostra, a més d'una selecció de material audiovisual enregistrat per Borràs.

 

-Per ampliar la informació i conèixer els horaris de l'exposició consulteu https://xac.gencat.cat/ca/llista_arxius_comarcals/ribera_d_ebre/detall/Nova-Noticia-01509

-Per visualitzar el vídeo informatiu sobre la mostra https://www.youtube.com/watch?v=WuLHVWIjYg8

 



--
Jordi Duran i Suàrez