8/7/22

Educació destina prop de 350.000 euros a la reparació de l'Escola Sant Salvador de Godall i 600.000 euros a l'Institut de Flix

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray,  acompanyat de l'alcalde de Flix, Francesc Barbero, ha visitat avui les millores que s'han fet a l'Escola Enric Grau Fontserè, que justament han finalitzat avui divendres. Concretament, són unes obres per a l'evacuació d'aigües pluvials al pati, amb un import de 34.802,58€.

El titular d'Educació també ha estat a l'Institut de Flix, on ha fet un recorregut per les instal·lacions i ha conegut les millores previstes. Es tracta d'actuacions de substitució de l'actual coberta de fibrociment de l'edifici sud del complex destinat a tallers de pràctiques del centre. Les obres, que ja estan adjudicades i s'iniciaran pròximament, tenen un cost de 90.000€ del projecte i 600.000€ de l'obra.

Aquest centre ofereix el cicle formatiu de grau superior en sistemes electrotècnics i automatitzats, en modalitat dual. El cicle compta amb un mòdul relacionat amb les energies renovables, on els alumnes aprendran com instal·lar plaques fotovoltaiques.